Satino Multi Mirror

Satino Multi Mirror

Alle bestaande dispensers en spiegels worden overbodig met de plaatsing van een of meerdere Multi Mirrors. Het alles-in-één concept biedt een spiegel met ingebouwd reservoir voor handdoekpapier, zeep en luchtverfrisser. De sfeerverlichting aan de bovenzijde en de subtiele frontverlichting geven een gevoel van optimale luxe en gemak. Het stijlvolle design van de Multi Mirror waardeert elke washroom op.

Bij het ontwerp van de Multi Mirror is uitgegaan van de inzet van zoveel mogelijk duurzame materialen. Ze worden op de markt gebracht met de mogelijkheid van lease (gebruiker betaalt alleen voor het gebruik), of koop met restwaardegarantie. Beide mogelijkheden gaan uit van een terugname, waarna het product weer geschikt gemaakt wordt om in de markt gebracht te worden. De Multi Mirror kan afzonderlijk of gekoppeld met meerdere units geplaatst worden, afhankelijk van de ruimte.

Elke Multi Mirror kan circa 3000 papieren handdoekjes (5 x meer dan gangbaar) bevatten waardoor de bijvul-frequentie sterk verlaagd wordt.


 

 

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Satino Multi Mirror horizon, met sfeerverlichtng.
Multimirror voordelen: alles in een ideaal voor kleinere ruimtes minder schoonmaak- & ..
€799,00
Satino Multi Mirror basic.
Multimirror voordelen: alles in een ideaal voor kleinere ruimtes minder schoonmaak- & ..
€749,00
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Webhosting ERC Hosting| Webdesign ERC Automatisering TOILET PAPIER van Satino Black © 2024